Instappen jonge kleuters

Is je kindje 2,5 jaar? Dan staan wij voor je klaar!

Kom snel een kijkje nemen in onze kleuterklas.

De juf en Jules verwachten je!

Basisschool Irishof nodigt je uit in hun eerste kleuterklasjes. Je kindje kan kennis maken met zijn klasgenootjes en juf maar ook met Jules, de klaspop. Hij wordt al snel hun dikke vriend en vergezelt hen overal in de klas.

Het belangrijkste is dat kleuters zich goed voelen op school. Daarom zijn onze gezellige klasjes ingedeeld in verschillende speel-leerhoeken, waardoor er een warme, leerrijke en veilige omgeving gecreëerd wordt, zodat uw kleuter naar hartenlust kan ontdekken en experimenteren.

Onze kleutertjes eten samen in hun klasje en na het eten kan uw kind eventueel een dutje doen in ons slaapklasje.

Eén van de grootste troeven van onze school is haar prachtige ligging. Vanuit alle kleuterklassen hebben we zicht op de natuur. Onze ruime kleuterspeelplaats met speeltoestellen is omringd door een aangepaste speelplaats en veel bomen.

Dankzij de ruime schoolomgeving kan u uw kind veilig naar school brengen. Verder beschikt onze school over een kwalitatieve voor- en naschoolse opvang.

Bent u benieuwd naar onze kleuterschool in BS GO! Irishof, Kapelsestraat 37 in Kapellen, kom alvast een kijkje nemen ! 

U bent welkom op onze volgende kijkdag  op donderdag  16 mei 2024. U bent welkom om 15.30 uur waarbij de juffen de werking in onze klasjes uitleggen met nadien een korte rondleiding in onze klasjes. 

Of u kan telefonisch een afspraak maken op het nummer: 03/660.13.04.  Hebt u nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Tot gauw, Jules en de juffen